Показано з 1 по 7 з 7

Тема: Про пансіонат "Шацькі озера"

Деревовидний режим

Попереднє повідомлення Попереднє повідомлення   Наступне повідомлення Наступне повідомлення
  1. #1

    За умовчанням Про пансіонат "Шацькі озера"

    Відпочивали у цьому пансіонаті 20-29 червня ц.р. Путівку брали у Києві в "Укркурортсервісі", мешкали у 7 корпусі у тримісному номері (досить просторний - дві кімнати).

    Путівка була, скажімо так, "Економ-класу" - 170 гривень за добу з людини. Отже, з 510 гривень за добу за трьох. За ці гроші: триразове харчування, туалет і гаряча вода у номері (це найбільший плюс), старенький холодильник, телевізор, якому років 30 - ледве ловить два канали, страшенно роздовбані меблі, ремонт робився давно (і таке враження, що робили його інваліди :). Корпус, що всередені, що зовні нагадує казарму. Воду з крану краще не пити, на території є магазини, де можна купити питну воду і все необхідне.

    На території ще є кафе, більярд, бар з дивною назвою "СССР", але людям з нормальною психікою або дітьми туди краще не ходити, там тусується переважно п"яна молодь і чутно суцільне матюччя. Є базарчик, де продають рибу, вугрів, сувеніри. Є ще прокат велосипедів (15 гривень за годину), човни та катамарани - на пляжі (20-30 гривень за годину).

    Не рекомендую селитися у так званих будинках літнього типу - там дешево, але ДУЖЕ сердито: селиться в основному молодь, постійний шум, крик, матюччя, дуже голосна музика аля "владімірскій централ". Ще один великий мінус - це шашлики. Складається враження, що хто приїздить на озеро, обов"язково повинен зробити священне дійство - зжерти шашлика і догнатися великою дозою горілки і пивом. Усе це супроводжується божевільним криком, голосним матюччям і ще голоснішою музикою з авто, які особливо "круті" - в основному місцеві божки заганяють на територію і ставлять під своїми вікнами. Роблять шашлики де попало - прямо під вікнами корпусів, коли немає вітру можна задихнутися, суцільна димова завіса. Пляж хоча й великий, але коли гарна погода, то дуже переповниний - знову сємкі, цигарковий дим, пиво чіпси і голосне матюччя. Краще ходити на пляж табору "Гарт" (від Волинського університету) там мало людей, тихо і чисто. Це хвилин 12-15 лісом. Висновок - ціни завищені (у моєму випадку були одні з найдешевших путівок), сервіс нікудишній, суцільний совoк помножений на жлобство наших людей. Плюс - це озеро та ліс. Запитуйте, відповім усім.
    Останній раз редагувалося Віталій; 06.07.2009 в 23:01.

Інформація про тему

Користувачі, що переглядають цю тему

Цю тему переглядають: 1 (користувачів: 0, гостей: 1)

Ваші права

  • Ви можете створювати нові теми
  • Ви можете відповідати в темах
  • Ви можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •